esmaspäev, 7. oktoober 2019

LOOMINGUKONKURSS "MA ARMASTAN ELU!"

Maanteeameti ennetustöö osakond kutsub 3.–12. klassi õpilasi osalema loomingukonkursil „Ma❤️Elu!?”. Konkursi keskseks teemaks on kõrvalised tegevused liikluses.

Kõrvalised tegevused liikluses on kõik need tegevused, mis liikleja tähelepanu liikluselt eemale viivad. Jalakäijate ja jalgratturite puhul võivad nendeks tegevuseks olla kõrvaklappidest muusika kuulamine, telefoniga tegelemine (mängimine, videote vaatamine, skrollimine). Kõrvalisteks tegevusteks on veel näiteks ka sõbraga elavalt jutustamine, söömine, joomine jne. Autojuhtide seas on suurimaks probleemiks telefoni kasutamine.

Konkursile ootame noori osalema nii sõpruskonnaga koolist, klassist, kodukohast, noortekeskusest kui trennist. Loominguna on oodatud nii sõnavõtud, minutiloengud, esseed, luuletused või laulud, kujundatud temaatilised riideesemed, koomiksid või hoopis midagi tantsulist. Töid ootame hiljemalt 27. oktoobril 2019. Kõikide osalejate vahel loosime vanuseastmeti välja erinevaid auhindu.  

Konkursi kohta leiab täpsemat infot www.liikluskasvatus.ee/maarmastanelu



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 VIIMANE KOOLIPÄEV  Selle õppeaasta viimane koolipäev on 10.juunil 2022.  Päevakava: 8.30 Klassijuhatajatund 9.00  Teadusteater (Psühhobuss)...