neljapäev, 7. mai 2020

MIDA TOOB TULEVIK?


Otsused:

1.Vaatamata sellele, et õpilasi võiks kooli kutsuda juba 18.maist, meie seda veel ei tee ja Rakvere linna koolides jätkub tunniplaanijärgne distantsõpe 22.maini. See tähendab, et 22.maini on õpe korraldatud samamoodi nagu praegu.


2.Alates 25.maist kuni 5.juunini kutsume koolimajja järgmisi õpilasi:

-1.-9. klassi õpilased, kes vajavad tuge järeleaitamiseks, et saavutada kolmanda trimestri õpitulemused e need õpilased, kellel on tegemata töid ja/või MA hinnanguid. Konkreetsete õpilaste nimekirja koostavad õpetajad ja klassijuhatajad 21.mai hommikuks ja annavad neile õpilastele kooli tuleku vajadusest teada.

-9.klassi õpilased, kes soovivad konsultatsioone gümnaasiumidesse sisseastumise testiks valmistumisel.


3.Need õpilased, kel on kolmanda trimestri tulemused seisuga 21.mai hommik korras, neile annavad õpetajad nö projektõppe ülesandeid (mitte tunniplaanijärgselt, vaid ülesanded, mis tuleb ära teha  ja esitada nädal jooksul st perioodil 25.-29.05).

Need õpilased, kellel  on 29.maiks kella 10.00 –ks kõik trimestri ülesanded täidetud, saavad eriolukorras üles näidatud suure tubliduse eest 1.-5. juuni vabaks. Vabatahtlikult saavad nad sel nädalal lugeda raamatuid, end muul moel arendada või abistada oma klassikaaslasi. J


4. Trimestri- ja aastahinded paneme välja 4.juuniks. Õppeperioodi lõpp on 8.juunil (9.juuni on tehtud ette 1.septembri arvelt, mis oli pühapäev). 8.juunil anname klassitunnistused ja kiituskirjad. Kuidas me seda teeme, praegu veel peame aru ning anname teada vähemalt paar nädalat enne õppeperioodi lõppu.


5. Alates 8.juunist kuni 19.juunini on täiendav õppetöö neile õpilastele, kellele ei saa panna välja aastahinnet ning neil tuleb veel õppida. 






Õppeaasta lõpetamisega seotud täpsustava info saadame siis, kui oleme konkreetsed otsused vastu võtnud.  

Infot saate küsida klassijuhatajalt, õppealajuhatajalt (opjuhataja@rakverepk.ee) või direktorilt (direktor@rakverepk.ee). 



Rõõmustage kevade üle! Soovin teile kõike head!



Lugupidamisega

Lea Pilme


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 VIIMANE KOOLIPÄEV  Selle õppeaasta viimane koolipäev on 10.juunil 2022.  Päevakava: 8.30 Klassijuhatajatund 9.00  Teadusteater (Psühhobuss)...