pühapäev, 15. märts 2020

ÜLESANDED 16.03.20

MATEMAATIKA

Valmistume uueks teemaks, milleks on „Jagamine kahekohalise arvuga“. Enne, kui suundume uue teema juurde, tuletame täna meelde kirjalikku jagamist ühekohalise arvuga. Sinu tänased ülesanded:
1.       Vaata kordamiseks õppevideot aadressil: http://www.kae.edu.ee/video/Jagamine-3:-kirjalik-jagamine?topic=korrutamine-ja-jagamine. Vajadusel vaata videot mitu korda ja tuleta meelde, milliseid võtteid koolis kasutasime.
2.       Võta ruuduline vihik või ruuduline leht. Ava kodusele ülesandele lisatud Word dokument. Seal on jagamistehted, mis tuleb sul ruudulisse vihikusse kirjalikult lahendada. Usun, et mõne tehte suudad teha ka peast, kuid kirjaliku jagamise meelde tuletamiseks palun tee kõik tehted pikalt.
3.       Saada vihikusse lahendatud ülesannetest tehtud pilt mulle e-mailile või Messengeri teel.
4.       Ära unusta loetavat käekirja!

EESTI KEEL

Harjutused 16.03.20
1.       Ava õpik lehekülgedelt 122- 124. Loe läbi tekst „Hiir ja varblane“. Vasta suuliselt teksti sisse lisatud küsimustele 1.-15. Lase emal või isal sinu käes neid küsimusi küsida ja vasta neile.
2.       Ava töövihik leheküljelt 66-67 ja lahenda sealt harjutused 142. ja 143. 
Harjutus 142. Lause on sassi aetud. Sinu ülesanne on panna sõnad õigesse järjekorda nii, et saad loogilise lause.
Harjutus 143. Loe läbi tekst, mis räägib vana aja viljakoristusest. Täida teksti abil harjutus leheküljel 67. Kirjuta pildil õige noole juurde, millega on tegemist. Sõnad on sul antud punases kirjas. Seejärel vali igale pildile pealkiri (oranž kast piltide kõrval).
TEE TÖÖVIHIKU HARJUTUSTEST FOTO JA SAADA SEE MULLE E-MAILILE VÕI MESSENGERI TEEL.



LOODUSÕPETUS

Ülesanded  16.03.20
KONTROLLTÖÖD TEED LAPSEVANEMA JUURESOLEKUL!
Täna on sinu ülesandeks sooritada Kontrolltöö. Lisasin Word dokumendi koduse töö kirjelduse juurde. Ava dokument, salvesta see endale arvutisse ja täida. Kontrolltöö tegemine käib ilma abivahenditeta!
SAADA TÄIDETUD TÖÖ MULLE E-MAILILE! TÖÖ ON HINDELINE!


INGLISE KEEL
1. Ava tööleht ja salvesta see arvutisse
2. Täida leht
3. Saada täidetud tööleht aadressile: blum@rakverepk.ee


MUUSIKA

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 VIIMANE KOOLIPÄEV  Selle õppeaasta viimane koolipäev on 10.juunil 2022.  Päevakava: 8.30 Klassijuhatajatund 9.00  Teadusteater (Psühhobuss)...