reede, 17. aprill 2020


Tere, Rakvere Põhikooli õpilased ja lapsevanemad!



Viis nädalat distantsõpet on möödas ning nüüd on üsna kindel, et pärast vaheaega jätkub see enamuse õpilaste jaoks pea samamoodi kuni õppeaasta lõpuni ehk 9.juunini. Kui viirus taandub, võime osa õpilasi siiski mingiks ajaks kooli kutsuda. Täpsemad plaanid selguvad loodetavasti mai esimese nädala lõpuks. Üks on päris kindel, 9.klassi lõpueksameid ei tule ning selle aasta üheksandikud lõpetavad põhikooli aastahinnete ja loovtöö alusel.

Täna nähtavasti oli juba pisut lühem tööpäev nii õpilastel kui õpetajatel, sest tavapäraselt me oleme läinud enne vaheaega puhkusele vähemalt lõunast. Kindlasti on puhkus ära teenitud! Aitäh pingutuse eest, mida olete teinud suuresti iseseisvalt või ka erinevate abidega kodus õppides! Tänu vanematele, kes on oma lastele toeks olnud!

Õpetajad on teinud väga pikki päevi valmistades õppimisi ette  uutmoodi ning suure aja on võtnud tagasisidestamine, mis on tavalisest individuaalsem ja töömahukam. Kummardus ka neile!

Oleme koolitöötajatega omavahel arutanud, et seda positiivset, mida oleme eriolukorras õppinud, ei tohiks edaspidi raisku lasta ja küllap kanname õpitust üht-teist ka tavaõppekorraldusse üle. Tean, et osale õpilastest selline õppimisviis üsna hästi sobib.

Aitäh kooliperele!

Õpilased ja õpetajad, puhake ja ikka nii, et täidetud oleks eriolukorrast tingitud nõuded. J

Igatsen teie kõigiga kohtumist! Tean, et seda soovivad ka õpetajad. Koolimaja on ilma inimesteta igav paik. J



Ilusat kevadet ja koolivaheaega!



Tervitades

Lea Pilme

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 VIIMANE KOOLIPÄEV  Selle õppeaasta viimane koolipäev on 10.juunil 2022.  Päevakava: 8.30 Klassijuhatajatund 9.00  Teadusteater (Psühhobuss)...